Hvorfor en haveskærm eller havehegn i træ?

Hvis du vil renovere haven, lige er flyttet, eller hvis dit hegn simpelthen skal udskiftes, kan du overveje at gå efter en haveskærm i træ eller havehegn. De giver begge et naturligt udseende og er lette at installere af dig selv eller en specialist. I denne blog forklarer vi mere om disse to typer hegn.

Træ haveskærm vs træhegn af træ
Et hegn er en ejendomsgrænse, så en haveskærm eller haveskille er også et hegn, som du kan afskærme din og dine nabos have med. Mange specialister har derfor forskellige typer i deres sortiment. Der er altid en skærm og skillevæg, der passer til din have, stil og smag. Du finder haveskærme i træ med vandrette planker eller med lodrette planker i forskellige træsorter i mange områder. Hvis du foretrækker et naturligt look, kan du overveje at vælge et havehegn. Der er masser af valgmuligheder inden for materialer og udseende, såsom bambus, flet og lyngmåtter.

Fordelene ved en haveskærm og havepartition
Selvfølgelig giver det flere fordele at have en haveskærm af træ. Begge typer hegn har et naturligt udseende, der passer til enhver type have. Derudover er haveskærme ofte lavet af imprægneret træ, hvilket giver et godt forhold mellem pris og kvalitet. Når du vælger vandrette planker, vil din have fremstå betydeligt større!

Hvor en haveskærm har et naturligt udseende, har et havehegn det også! Dette skyldes de anvendte naturlige materialer. Et bambushegn giver for eksempel din have et orientalsk præg, mens et rørhegn er subtilt til stede på grund af sin neutrale farve. Udover at du kan bruge havehegn som hegn, kan denne type hegn også bruges som altanhegn.

Køb havehaver af træ eller havehegn
Du behøver ikke at gøre en stor indsats for at placere en haveskærm lavet af træ eller et havehegn i din have. Du kan gøre dette sammen med din nabo, eller du kan outsource det. Mange havehegn specialister er glade for at installere det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Have

Kirsebær Laurbær

En laurbærhæk er en fantastisk måde at bevare privatlivets fred i din have på. Træet er nemt at passe og vokser hurtigt, hvilket gør det til et glimrende valg til enhver have. Denne busk er hjemmehørende i Sydvestasien og Sydøsteuropa. Beskæring er nødvendig for at få en tæt plante. Hvis det beskæres for tidligt, bliver […]

Read More
Have

Hvilken vinduesdekoration vælger du?

Er du i tvivl om din vinduesdekoration og kan du ikke vælge, om du går efter rullegardin eller persienne? Så kan denne blog måske hjælpe dig, her kan du læse fordelene, funktionerne og forskellene. Alt om rullegardiner Rullegardiner er måske den mest almindelige eller velkendte vinduesdekoration. Selvfølgelig er de ikke bare det, de har forskellige […]

Read More
Have

Belysning i din have, tænk også på en byggelampe

Med fremkomsten af ​​LED -lamper er meget mere muligt med hensyn til belysning af haven. Du bruger funktionelt lys til let at nå huset gennem haven. En udendørs lampe med en bevægelsessensor giver velkomstgæster ekstra lys og skræmmer mindre efterspurgte gæster. Med spotlights og andre lamper kan du fremhæve visse dele af haven. Med et […]

Read More